Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz ameliyatı yapmak

Rüyada göz ameliyatı yapmak

Rüyada göz ameliyatı yapmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada göz ameliyatı yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak tanıyacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada göz ameliyatı yapmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, temize çıkacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz ameliyatı olduğunu görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada göz ameliyatı olacağını görmek alacaklarını tahsil edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada gözlerden ameliyat olmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada göz ameliyatı olmak mesleğine dört elle sarılacağına, gönül kapılarını açacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden ameliyat olmak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden ameliyat olduğunu görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinden ameliyat olmak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments