Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin ağladığını görmek

Rüyada bir kişinin ağladığını görmek

Rüyada bir kişinin ağladığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin ağladığını gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bir kişinin öldüğüne ağlamak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, büyük özgüven kazanacağına delalettir.

Rüyada ölen kişinin arkasından ağlamak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, sağlığından olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin ağladığını görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin ağladığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işarettir.

Rüyada ölen bir kişi için ağlamak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, işsiz ise işe gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü kişinin ağladığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments