Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını iç çamaşırıyla görmek

Rüyada bir kadını iç çamaşırıyla görmek

Rüyada bir kadını iç çamaşırıyla görmek büyük paralara sahip olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını iç çamaşırıyla gördüyseniz:

  • Öfkelenmek yerine, meşguliyetlerinizi arttırmalı veya sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada kadının iç çamaşırını görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırsız kadın görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kadın iç çamaşırı görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine yorulur.

Rüyada bir kadını iç çamaşırıyla görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırlı kadın görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada kirli kadın iç çamaşırı görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, doğru işler yapacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kadın iç çamaşırı giymek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, evini ve ailesini unutacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli iç çamaşırı görmek başarıya ve zafere doymayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments