Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı hasta görmek

Rüyada bir insanı hasta görmek

Rüyada bir insanı hasta görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, ömür boyu başarılı olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanı hasta gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Rüyada ölen insanı hasta görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada hasta insanı iyi görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta insanın öldüğünü görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada hasta bir insanın iyileştiğini görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada hasta insan görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada hasta bir insanı iyileşmiş görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta bir insanı iyi görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments