Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ili görmek

Rüyada bir ili görmek

Rüyada bir ili görmek doğru karar veremeyeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ili gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Rüyada başka il görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yüzünün kızaracağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada ye il renk görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ye il zeytin görmek başarılarının takdir edileceğine, halinin iyi olduğuna, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada il dışına çıkmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada il değiştirmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada il dışına gitmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada illuminati sembolü görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada il emniyet müdürü görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments