Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada hayvan tarafından ısırılmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan tarafından ısırıldığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, emeklerinin heba olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına delalet eder.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret eder.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulur.

Rüyada bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırılmak kendisi ile gururlanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvan ısırması görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada ısıran hayvan görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments