Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir filmin içinde olmak

Rüyada bir filmin içinde olmak

Rüyada bir filmin içinde olmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Rüyada bir filmin içinde olmak gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Rüyada bir filmin içinde olmak ticarete atılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalettir.

Rüyada filmin içinde olmak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada korku filminin içinde olmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada film yıldızı olmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine yorulur.

Rüyada film almak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada fotoğraf filmi görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına inanılır.

Rüyada film çevirdiğini görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada film izlediğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments