Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe aşık olduğunu görmek

Rüyada bir erkeğe aşık olduğunu görmek

Rüyada bir erkeğe aşık olduğunu görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada tanımadığın erkeğe aşık olmak dünya malının çoğalacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir erkeğe aşık olmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına inanılır.

Rüyada evli bir erkeğe aşık olmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğe aşık olmak borçlarının biteceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada kendine aşık erkek görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun erkekle konuşmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bol para kazanacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi erkeğe aşık olmak prestij kaybı yaşayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Rüyada başka erkeğe aşık olmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments