Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir düşman görmek

Rüyada bir düşman görmek

Rüyada bir düşman görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir düşman gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız ya da en azından gereksiz göreceğiniz misafirleriniz olabilir veya dışarıda birilerini ağırlamak için aşırı masrafa girebilirsiniz.

Rüyada düşmanına ekmek vermek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanına yemek vermek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanla oturmak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada düşman gemisi görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret eder.

Rüyada düşmanından çikolata almak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada düşmanla konuştuğunu görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada düşmanına yalvarmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla düşman öldürmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments