Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir deste kağıt para bulmak

Rüyada bir deste kağıt para bulmak

Rüyada bir deste kağıt para bulmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir deste kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Rüyada deste deste kağıt para bulmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işarettir.

Rüyada bir deste kağıt para bulmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada bir deste kağıt para almak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, parasal durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada bir deste kağıt para görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para destesi görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına yorulur.

Rüyada kağıt deste para görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada deste kağıt para görmek özel hayatının renkleneceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalettir.

Rüyada desteyle kağıt para görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments