Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğu ölü görmek

Rüyada bir çocuğu ölü görmek

Rüyada bir çocuğu ölü görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğu ölü gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada ölü çocuğu görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü çocuğunu görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun ölüp dirildiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü çocuğun dirildiğini görmek kazanç ve kar getireceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün çocuğu olduğunu görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun ölüp tekrar dirildiğini görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü erkek çocuğu görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bir çocuğu ölü görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments