Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü çocuğunu görmek

Rüyada ölü çocuğunu görmek

Rüyada ölü çocuğunu görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, yarınlara bakacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada ölü çocuğunu gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada çocuğunu ölürken görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, geçim derdinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölü çocuğunu görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğu ölü görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ölü çocuğu görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü çocuğun dirildiğini görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun ölüp tekrar dirildiğini görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun ölüp dirildiğini görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü erkek çocuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments