Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift ayakkabı görmek

Rüyada bir çift ayakkabı görmek

Rüyada bir çift ayakkabı görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada bir çift ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın.

Rüyada ayakkabının çiftini kaybetmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çift yeni ayakkabı görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına işarettir.

Rüyada bir çift ayakkabı görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çift erkek ayakkabısı görmek rakiplerin geride bırakılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada iki çift siyah ayakkabı görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada iki çift erkek ayakkabısı görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işarettir.

Rüyada iki çift ayakkabı almak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada farklı çift ayakkabı görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments