Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir buket papatya görmek

Rüyada bir buket papatya görmek

Rüyada bir buket papatya görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir buket papatya gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Rüyada papatya buketi görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada buket papatya görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir buket papatya görmek borçların artacağına, oğlu evli ise boşanacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada bir buket papatya almak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet eder.

Rüyada çiçek buketi görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bir buket beyaz çiçek görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalettir.

Rüyada pembe gül buketi görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments