Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğin yandığını görmek

Rüyada bir bebeğin yandığını görmek

Rüyada bir bebeğin yandığını görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, kar sağlayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeğin yandığını gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Rüyada bebeğinin yandığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin yandığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir bebeğin yandığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, para ve zaman ayıracağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada annemin yandığını görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çadırın yandığını görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada birinin yandığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, mutluluğunun katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun yandığını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada annemin evinin yandığını görmek kime gideceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments