Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini görmek

Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini görmek

Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, içine fesat düşeceğine, galibiyet kazanacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Rüyada bir çocuğun işediğini görmek kendi işinin patronu olunacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğun üzerime işediğini görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işaret eder.

Rüyada çocuğun eline işediğini görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğun işediğini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunun işediğini görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun işediğini görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun üzerine işediğini görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments