Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir bayanı görmek

Rüyada tanımadığın bir bayanı görmek

Rüyada tanımadığın bir bayanı görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, o kişiye zararının dokunacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir bayanı gördüyseniz:

  • İşiniz ilgilendiren veya işinizi kolaylaştıran tekliflere olumlu bakmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bayan görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada tanımadık bayan görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı bir bayanla evlenmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir bayan görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir bayan görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, istediği projeleri yapamayacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı bayan görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, gönlünce harcama yapmasına, mali krize gireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir bayanı görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bayanın kapandığını görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments