Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanla evlendiğini görmek

Rüyada bir bayanla evlendiğini görmek

Rüyada bir bayanla evlendiğini görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, bir ortaklık kurulacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bayanla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bir bayanla evlendiğini görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada bir bayanla evlenmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada evli bir bayanla evlenmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada bayan bayana evlenmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir bayanla evlenmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada bayanın evlendiğini görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalettir.

Rüyada evli bayanın evlendiğini görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, iyi geçiminin biteceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments