Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanın asker olduğunu görmek

Rüyada bir bayanın asker olduğunu görmek

Rüyada bir bayanın asker olduğunu görmek işlerin iyiye gideceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bir bayanın asker olduğunu gördüyseniz:

  • Derin tartışmalar özel yaşamınızda askıda kalmış sorunları çözmenize yardım edebilir.

Rüyada askere giden bayan görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet eder.

Rüyada bir bayanın asker olduğunu görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan asker olmak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan asker görmek kendisine uğur getireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada bir bayanın askere gittiğini görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayanın askere gittiğini görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, gönlündeki gibi sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayan asker olduğunu görmek huzurunun bozulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada bayan genital bölge görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments