Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının evinin yıkıldığını görmek

Rüyada bir başkasının evinin yıkıldığını görmek

Rüyada bir başkasının evinin yıkıldığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, aşık olacağına, huzurunu kaybedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin evinin yıkılmasını görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin temelinin yıkıldığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin yıkılacağını öğrenmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin balkonunun yıkıldığını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın evinin yıkıldığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çok kötü hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin yıkılmış olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments