Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının altın bulduğunu görmek

Rüyada bir başkasının altın bulduğunu görmek

Rüyada bir başkasının altın bulduğunu görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, zorlukların artacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının altın bulduğunu gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada altın küpe kaybedip bulmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın alyans bulmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işlenmiş altın bulmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük altın bulmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, refah düzeyinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda altın bulmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada çöpten altın bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bulmak ve toplamak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın kaybetmek ve bulmak kendisine olan güveninin artacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments