Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda altın bulmak

Rüyada suda altın bulmak

Rüyada suda altın bulmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada suda altın bulmak gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Rüyada suda altın bulmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada akan suda altın bulmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda altın yüzük bulmak çok büyük zorluklar atlatacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Rüyada suda gümüş bulmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalettir.

Rüyada suda para bulmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada suda anahtar bulmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Rüyada suda bebek bulmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzük bulmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments