Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasını nişanlandığını görmek

Rüyada bir başkasını nişanlandığını görmek

Rüyada bir başkasını nişanlandığını görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasını nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada nişanlıyı ölmüş görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlıyla telefonda konuşmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlısının ağladığını görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına rivayet eder.

Rüyada nişandan caymak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Rüyada nişanlık giyen birini görmek kızgınlıkların geçeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü taktığını görmek maddi olanakların artacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarının nişanlandığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments