Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasını gelin görmek

Rüyada bir başkasını gelin görmek

Rüyada bir başkasını gelin görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, hasret giderileceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sorunlarının çözüleceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasını gelin gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden teklifler alabilirsiniz.

Rüyada gelin hamamı görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı gelin kuşağı görmek mallarının eksileceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada camide gelin görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gelin topuzu görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada yeni gelin görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayatın düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada gelin olmuş görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Rüyada geline çiçek vermek zararın telafi edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulur.

Rüyada evli gelin görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, ailenin büyüyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments