Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bahçeye girmek

Rüyada bir bahçeye girmek

Rüyada bir bahçeye girmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kendi patronu olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine inanılır.

Rüyada bir bahçeye girmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada bahçeli eve girmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işarettir.

Rüyada meyve bahçesine girmek hayatının başarılarla dolacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine yorulur.

Rüyada cennet bahçesine girmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hem dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bahçeye girmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cami bahçesine girmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalettir.

Rüyada bahçeye girmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevinçli haberler geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bahçesine girmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek bahçesine girmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments