Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının bahçesine girmek

Rüyada başkasının bahçesine girmek

Rüyada başkasının bahçesine girmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bahçesine girmek gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Rüyada cennet bahçesine girmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada çiçek bahçesine girmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, satışların düşeceğine delalettir.

Rüyada bir bahçeye girmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine inanılır.

Rüyada komşunun bahçesine girmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada meyve bahçesine girmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bahçesine girmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Rüyada bahçeye girmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami bahçesine girmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments