Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının gelin olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının gelin olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşının gelin olduğunu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını gelin olduğunu görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının gelin olduğunu görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hem itibar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını gelin görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını gelin olarak görmek kalbini kıracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının gelin olduğunu görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı gelin görmek onların yaralarına merhem olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını gelin olmuş görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Rüyada gelin olduğunu görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments