Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının gelin olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının gelin olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının gelin olduğunu görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kısmetlerin çoğalacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, onlara sanat öğreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Rüyada arkadaşını gelin olduğunu görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını gelin olmuş görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hayır duaları alacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını gelin görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gelin olduğunu görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını gelin olarak görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının gelin olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı gelin görmek neşenin yerine geleceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılan gelin görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments