Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir aletle uçmak

Rüyada bir aletle uçmak

Rüyada bir aletle uçmak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, son model arabaya sahip olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir aletle uçmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Rüyada bir aletle uçmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada aletle uçmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, sorunların sürekli artacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada çalgı aleti görmek iş güç sahibi olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mutfak aleti görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada telefon şarj aleti görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada masaj aleti görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada ev aletleri görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada savaş aleti görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments