Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabayla öpüşmek

Rüyada bir akrabayla öpüşmek

Rüyada bir akrabayla öpüşmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir akrabayla öpüşmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir.

Rüyada akrabayla vedalaşmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, borç ödemeye, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine inanılır.

Rüyada birçok akraba görmek para sıkıntısının olmayacağına, ekmeğinin azalacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet eder.

Rüyada akrabalarla konuşmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir akraba görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş akraba görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen akrabaya sarılmak çok güzel çalışmalar yapacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın evine girmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments