Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabayı öpmek

Rüyada bir akrabayı öpmek

Rüyada bir akrabayı öpmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, hayır duaları alacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işaret eder.

Rüyada bir akrabayı öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek hastalıkların son bulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü akrabayı öpmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın elini öpmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen akrabanın elini öpmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ölmüş bir akrabayı öpmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada akrabaların elini öpmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, başarısının artacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına inanılır.

Rüyada akrabasını öpmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, istihdam edeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet eder.

Rüyada akrabanı öpmek geçim derdi çekeceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments