Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ağaca tırmanmak

Rüyada bir ağaca tırmanmak

Rüyada bir ağaca tırmanmak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, mesleğinde atılım yapacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada bir ağaca tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Rüyada çınar ağacına tırmanmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kavak ağacına tırmanmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yeni projelere atılacağına delalet eder.

Rüyada asma ağacına tırmanmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaç tırmanmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaca tırmandığını görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ağaca tırmanmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, mutlu günler yaşanacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacına tırmanmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, vefalı bir insan olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada köpekten kaçıp ağaca tırmanmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments