Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamla evlenmek

Rüyada bir adamla evlenmek

Rüyada bir adamla evlenmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, kolaylığa kavuşacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir adamla evlenmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kör adamla evlenmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, kafa dağıtacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına alamet eder.

Rüyada ihtiyar bir adamla evlenmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dul bir adamla evlendiğini görmek sorunlarının da çözüleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Rüyada ünlü bir adamla evlenmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dul adamla evlenmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamla evlendiğini görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments