Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adama su vermek

Rüyada bir adama su vermek

Rüyada bir adama su vermek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adama su vermek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Rüyada yaşlı adama su vermek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamdan su almak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, can sıkıntısının geçeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde adam görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, haksızlık yapmayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adama su vermek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir adama su vermek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada adama su vermek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulur.

Rüyada tek bacağı olmayan adam görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri yarı adam görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments