Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediği bir köye gitmek

Rüyada bilmediği bir köye gitmek

Rüyada bilmediği bir köye gitmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilmediği bir köye gitmek gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Rüyada kendi köyüne gitmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köye gelin gitmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, şifa edineceğine yorulur.

Rüyada köy gitmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köyüne gitmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir köye gitmek kız çocuğunun olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulur.

Rüyada başka bir köye gitmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada başka köye gitmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada doğduğu köye gitmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments