Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köy gitmek

Rüyada köy gitmek

Rüyada köy gitmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, gelişmelerin olacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet eder.

Rüyada köy gitmek gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada köye gidememek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğduğu köye gitmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, ufkunun açılacağına işaret eder.

Rüyada köy evine gitmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir köye gitmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet eder.

Rüyada köye gitmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Rüyada yürüyerek köye gitmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada kendi köyüne gitmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada köye gideceğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, saadetinin yükseleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments