Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka köye gitmek

Rüyada başka köye gitmek

Rüyada başka köye gitmek işlerinin günden güne bozulacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, geçim derdi yaşayacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet eder.

Rüyada başka köye gitmek gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Rüyada başka köye gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada başka bir köye gitmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köye gitmek düşünmeden adımlar atayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada köye gidememek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada köye gideceğini görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendi köyüne gitmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada köye gelin gitmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir köye gitmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments