Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmeden oruç bozmak

Rüyada bilmeden oruç bozmak

Rüyada bilmeden oruç bozmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Rüyada bilmeden oruç bozmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Rüyada unutup oruç bozmak parasal ferahlığa çıkılacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilerek oruç bozmak yeni bir haneye sahip olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının oruç bozduğunu görmek hem de zengin biri olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilmeden oruç bozduğunu görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işarettir.

Rüyada orucu içkiyle bozmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada orucunu bilmeden bozmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içerek oruç bozmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada istemeden oruç bozmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments