Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının oruç bozduğunu görmek

Rüyada başkasının oruç bozduğunu görmek

Rüyada başkasının oruç bozduğunu görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bundan hayır göreceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının oruç bozduğunu gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Rüyada istemeden oruç bozmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilmeyerek orucunu bozmak aniden evlilik kararı alacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalettir.

Rüyada unutup oruç bozmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada içkiyle oruç bozmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bilmeden oruç bozmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine inanılır.

Rüyada oruç bozduğunu görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, eline geçen malları tutamayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments