Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik ve küpe görmek

Rüyada bilezik ve küpe görmek

Rüyada bilezik ve küpe görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilezik ve küpe gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada altın bilezik yüzük küpe görmek tartışmalar yaşanacağına, zahmetinin çoğalacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Rüyada altın küpe bilezik görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilezik ve küpe görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, büyük işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilezik küpe görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik küpe görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayırlı haberler duyacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe ve bilezik görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, donatacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah taşlı küpe görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada küpeyi kaybetmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments