Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezik takan birini görmek

Rüyada bilezik takan birini görmek

Rüyada bilezik takan birini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilezik takan birini gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek sıkıntıdan kurtulacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bilezik takarken görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine inanılır.

Rüyada bilezik takan birini görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küpe takan birini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, günlerini bunun için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başörtüsü takamamak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, şansın kaçacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret eder.

Rüyada altın takan birini görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada kravat takan görmek helal lokma yiyeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada küpe takan kadın görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments