Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aileyle tanışmak

Rüyada aileyle tanışmak

Rüyada aileyle tanışmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Rüyada aileyle tanışmak gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Rüyada bir aileyle tanışmak öz güveninin yerine geleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak can sıkıcı haberler işiteceğinize, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanışmak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına inanılır.

Rüyada aileyle tanışmak fakir fukaraya yardım edileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ailesiyle tanışmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, gelişim içine girileceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak suç işleyeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin ailesiyle tanışmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments