Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kıza sarılmak

Rüyada bi kıza sarılmak

Rüyada bi kıza sarılmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine delalettir.

Rüyada bi kıza sarılmak gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Rüyada amca kızına sarılmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızla sarılmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada kızın beline sarılmak sonradan da çok üzüleceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kıza sarılmak bilgilerle donanacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kıza sarılmak sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kıza sarılmak günahkâr olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada genç bir kıza sarılmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıza sarılmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments