Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül demeti görmek

Rüyada gül demeti görmek

Rüyada gül demeti görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, ağız tadının bozulmayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül demeti gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada gül demeti almak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, bir işe soyunacağına işaret etmektedir.

Rüyada demet beyaz gül görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gül demetleri görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir demet beyaz gül görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir demet kırmızı gül görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gül demeti görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sadece kendisini düşüneceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül demeti almak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül demeti görmek yeniden can bulacağına, kazancının tükenmeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments