Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin ailesini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin ailesini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin ailesini görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, yönetici makamına oturacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesini gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak hedefine çok kolay ulaşacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi ve ailesini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi ailesiyle tanıştırmak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi ve ailesini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kısmetlerinin artacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesini görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kötü duygularını yeneceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin ailesini görmek hayallerine kavuşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi ailenle tanıştırmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kalp kıracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments