Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyninden vurulmak

Rüyada beyninden vurulmak

Rüyada beyninden vurulmak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sevilen birinin geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada beyninden vurulmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Rüyada beyninden vurulmak işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada beyninden vurulduğunu görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyninde ur görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada beyninde tümör olduğunu görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet eder.

Rüyada beyninde tümör görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Rüyada beyninde tümör olduğunu öğrenmek öz güven kazanacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet eder.

Rüyada beyninden ameliyat olmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments