Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyninden vurulduğunu görmek

Rüyada beyninden vurulduğunu görmek

Rüyada beyninden vurulduğunu görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, zarar göreceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyninden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada beyninden vurulduğunu görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada beyninden vurulmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyninde tümör olduğunu öğrenmek varlıklı kimse olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Rüyada beyninden ameliyat olmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada beyninde tümör olduğunu görmek kendisine uğur getireceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, patlama noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada beyninde ur görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işarettir.

Rüyada beyninde ur olduğunu görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments