Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyazlamış sakal görmek

Rüyada beyazlamış sakal görmek

Rüyada beyazlamış sakal görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, onlardan fayda göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyazlamış sakal gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Rüyada beyaz sakallı hoca görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ak sakallı dede görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz sakallı dede görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz sakal görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eşini beyaz sakal görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakalları beyaz görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments