Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz zarf atmak

Rüyada beyaz zarf atmak

Rüyada beyaz zarf atmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada beyaz zarf atmak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Rüyada beyaz zarf atmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz zarf görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kapalı beyaz zarf görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, toplumda yükseleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz zarf almak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz zarf açmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz zarflar görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işaret eder.

Rüyada beyaz zarfta para almak attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden beyaz zarf almak kendisine fırsatlar yaratacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments