Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve mavi ip görmek

Rüyada beyaz ve mavi ip görmek

Rüyada beyaz ve mavi ip görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, ticaretin açılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ve mavi ip gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada mavi beyaz ip görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, atılan adımların zarar vereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada beyaz ve mavi ip görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkte ip görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk ip görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, güzel bir haber almaya işarettir.

Rüyada mavi yün ip görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada mavi iple örgü örmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli ip görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi örgü ipi görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments